Home » BIC aanstekers met hoesje (8)

BIC aanstekers met hoesje

Raakt u uw aansteker regelmatig kwijt ? Dan is een aanstekerhoesje de oplossing, u heeft keuze uit vele ontwerpen. Met een aanstekerhoesje kunt u ook bij harde wind of andere slechte weersomstandigheden uw rookwaren aansteken. De hoesjes zijn vaak erg licht en in diverse modellen verkrijgbaar. U kunt de hoesjes ook laten bedrukken met logo of naam.

Aansteker hoesjes bedrukken

Aansteker hoesjes zijn om meerdere redenen ideaal om te gebruiken. Een hoesje voor de aansteker zorgt ervoor dat u uw aansteker gemakkelijk kunt onderscheiden van andere modellen, er zijn exemplaren die ervoor zorgen dat u de aansteker ook gemakkelijk kan gebruiken wanneer het waait en er zijn handige hoesjes die de aanstekers beschermen, bijvoorbeeld als u werkt in een werkplaats met veel gereedschappen en groot materieel.

Aansteker hoesjes laten bedrukken met uw naam of logo

Aansteker hoesjes houden aanstekers mooi en kunnen eigenlijk een leven lang mee. Het is dan ook een ideaal product om cadeau te doen, bijvoorbeeld aan uw zakelijke relaties, als blijk van waardering. Het is dan natuurlijk een goed idee om de aansteker hoesjes te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw bedrijfslogo, zodat u de aansteker hoesjes direct ook een promotionele waarde geeft. Dit levert u voordeel op en uw relaties hebben natuurlijk een uniek aansteker hoesje in handen dat niet te koop is. Een mooi, praktisch en uniek geschenk waar iedereen iets aan heeft.

Bedrukte aansteker hoesjes met uw ontwerp

Wij kunnen de aansteker hoesjes bedrukken met uw eigen ontwerp. U kunt het ontwerp aan ons doorsturen en wij kunnen dit direct op de gewenste aansteker hoesjes bedrukken. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een bestaand ontwerp aan te leveren voor bedrukking in kleine oplage of in grote oplage, maar het is ook mogelijk om een compleet nieuw ontwerp te kiezen. Bij ons is alles mogelijk. U kunt de aansteker hoesjes naar wens laten bedrukken in fullcolour. Uiteraard is het bedrukken in een enkele kleur of in twee kleuren ook goed mogelijk.

Meer informatie

Wilt u aansteker hoesjes laten bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of wellicht een combinatie? Ga dan online aan de slag of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u nog vragen heeft of advies wenst.