Home » Over Aanstekers

Wie zit er achter Aanstekers.nl

Wij zijn sinds 2001 de specialist op het gebied van bedrukte- , onbedrukte en merk aanstekers.

In onze online aanstekers webshop vindt u een duidelijk overzicht van de diverse aanstekers die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn om een aantal aanstekers te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Aanstekers.nl is een onderdeel van Lavista relatiegeschenken BV. Relatiegeschenken specialist in de breedste zin van het woord met een zeer divers en aantrekkelijk assortiment met concurrerende prijzen.

In onze showroom in Tiel staan wij u graag persoonlijk te woord, onder het genot van een kopje koffie en bepalen samen met u wat het juiste relatiegeschenk is voor uw bedrijfstak.  Uiteraard kunt u ons ook per email bereiken of per telefoon:

Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

 
John Lazet
John Lazet

John is al ruim 20 jaar zeer actief in onze branche: relatiegeschenken, en staat altijd voor u klaar om u een gedegen advies te geven en stopt pas met adviseren totdat u tevreden bent.

 
Boukje Vink
Boukje Vink

Boukje is inmiddels een expert op het gebied van relatiegeschenken en staat altijd met veel plezier en kennis voor u klaar.

 
Wesley Krebaum
Wesley Krebaum

Ziet er jong uit die Wesley maar heeft toch alweer enige jaren ervaring in de branche van relatiegeschenken en helpt u graag met uw bestelling.

 
Stage lopen bij Lavista
Stage lopen bij Lavista

Stagiairs zijn bij ons zeer welkom, hij of zij die de commerciële kant op willen voor marketing of medewerker binnendienst zijn bij ons van harte welkom, Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Lavista? Stuur een mail met je CV en een motivatiebrief naar boukje@lavista.nl