Aanstekers kopen? Bij ons bent u aan het goede adres!

Een goede aansteker kan niet ontbreken in huis. Aanstekers komen altijd wel van pas: gebruik ze voor het aansteken van kaarsen, BBQ’s of sigaretten. Sommige branders zijn perfect voor de thuiskok: gebruik ze voor de crème brûlée of om meringues te kleuren.

Omdat iedereen wel aanstekers kan gebruiken, zijn het ideale relatiegeschenken. Bij ons vindt u een groot assortiment aanstekers van de allerbeste kwaliteit.Aansteker M3L Blauw

Aansteker Go Commerciële blauw

Aansteker Go BinGo mat rood

M3L flesopener aansteker Blauw

Elektrische VIO one aansteker blauw

Aansteker Go Cico Turbo rood

Platte elektrische aansteker, navulbaar Blauw

Elektrische aansteker pastel Lichtblauw

Brede elektrische aansteker HC, navulbaar TAMPONPRINT wit

Cricket aansteker original Zwart

BIC aansteker J25 Mini Wit

Cricket Maxi wit

BIC aansteker J23 Lichtblauw

Cricket Electronic groen

BIC aansteker J26 Wit

Lux Tele wit

BIC aansteker J26 Digitale wrap
Aansteker Zorr Rubber Jet-Flame wit

Prijs per stuk
€ 0.10€ 1.20
Kleur
(7)
(1)
(2)
(7)
(1)
Materiaal
(4)
(4)
(5)
(1)
Merk
(3)
(1)
(5)
(1)

Uitgebreid assortiment

Er bestaan veel verschillende soorten aanstekers. Voor elke functie is er wel een ander type aansteker. Een lange aansteker is ideaal om de barbecue of de open haard aan te steken. En voor het aansteken van een sigaret kunt u het beste een korte aansteker kopen met een stabiele vlam.

Dankzij ons diverse aanbod in korte aanstekers hebben we voor ieder wat wils. Van BIC-aanstekers tot Cricket-aanstekers, en van aanstekers met een flesopener tot aanstekers met een lampje erin – geen vraag is voor ons te gek.

Bij Aanstekers.nl vinden we duurzaamheid ook belangrijk. We hebben daarom een breed aanbod in elektrische aanstekers. Deze zijn oplaadbaar via een USB-kabel. Vindt u het ook zo zonde om een aansteker weg te gooien wanneer die leeg is? Vooral wanneer u door de aanstekers heen vliegt, is een elektrische aansteker een uitstekende uitkomst.

Bent u juist op zoek naar een aansteker met een klassieke uitstraling? We hebben ook een uitgebreid assortiment van de typisch Amerikaanse Zippo-aansteker. Kies voor een originele bedrukte of gegraveerde variant, of val extra op met een felgekleurde neon Zippo-aansteker.

Unieke aanstekers van hoge kwaliteit

Bij ons heeft u de optie om uw aanstekers te laten bedrukken of graveren. Dat maakt de aansteker nóg unieker. Geeft u het als relatiegeschenk? Dan is het een goede keus om uw bedrijfslogo op de aansteker te laten drukken. Ook wanneer u aanstekers nodig heeft voor bijvoorbeeld een themafeest, kunnen we de aansteker personaliseren met uw eigen ontwerp.

We hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van verschillende soorten aanstekers, en gebruiken daarvoor verschillende druktechnieken. Zowel onze aanstekers als onze bedrukkingen of graveringen zijn van de hoogste kwaliteit. Daarom gaan onze producten lang mee.

Aanstekers voor elke gelegenheid

Van kleine tot grote oplagen, we kunnen alles voor u regelen. Dat doen we al jarenlang met veel plezier. Naast de beste aanstekers bieden we de allerbeste service.

We hebben voor elke gelegenheid de juiste aansteker. Wilt u aanstekers kopen, maar weet u nog niet zo goed wat het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Heeft u haast? Bel dan naar 0344 745 109, zodat we u direct kunnen helpen.