Clipper aanstekers bedrukken

Wil je unieke aanstekers weggeven als promotiemateriaal, geschenk of cadeau? Laat dan Clipper aanstekers bedrukken. Dit kan al vanaf 240 stuks en vanaf € 0,87 per stuk. Clippers aanstekers zijn niet alleen betaalbaar en van hoge kwaliteit, maar hebben ook een innovatief ontwerp met diverse verborgen functionaliteiten, zoals een stamper voor pijprokers. Je hebt de keuze uit een groot aantal modellen en breed scala aan kleuren, zodat er altijd weleens bij je wensen past. Ze kunnen bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Of je ze nu bestelt als promotioneel product, als relatiegeschenk of als weggevertje, mensen worden gegarandeerd warm van bedrukte Clipper aanstekers!Clipper aanstekers solid kleuren micro

Clipper aanstekers solid kleuren micro
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 0.87

Clipper aansteker solid kleuren

Clipper aansteker solid kleuren
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 0.91

Clipper aansteker soft touch micro

Clipper aansteker soft touch micro
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 0.96

Clipper aansteker soft touch

Clipper aansteker soft touch
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 1.04

Waarom Clipper aanstekers bestellen?

clipper aanstekers met logo Het Spaanse merk Clipper produceert al meer dan vijftig jaar hervulbare aanstekers en verkoopt ze wereldwijd. De aanstekers bestaan uit gerecyclede materialen en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Maar wat de aanstekers van Clipper echt uniek maakt? De ronde vorm, die uniek is en daardoor opvalt. Sterker nog, hierdoor zijn ze zelfs multifunctioneel.

Wist je bijvoorbeeld dat je een Clipper aansteker kunt gebruiken om tabak in een pijp aan te duwen? Of dat het vuursteensysteem van een Clipper aansteker is los te halen? Hiermee duwen gebruikers eenvoudig de tabak in handgerolde sigaretten aan. Of wat te denken van de turbovlam? Draai een Clipper aansteker 45 graden en de vlam wordt groter, wat ook ideaal is voor het aansteken van een tabakspijp. Stuk voor stuk eigenschappen die zich onderscheiden van de rest.

Kies een kleur die bij je bedrijf of campagne past

Ook zijn de aanstekers van het merk Clippers verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, zowel basiskleuren als een speciale PMS kleur. Soms kun je zelf kiezen tussen een dichte kleur of een transparante kleur. Dit biedt je de mogelijkheid om een kleur te kiezen die bij je bedrijf of campagne vast. Zie je het al voor je? Bedrukte Clipper aanstekers in de kleur van je huisstijl? Geef je deze weg aan je relaties, klanten of bezoekers, dan maak je zeker indruk!

Clipper aanstekers bedrukken met naam of logo

Op zoek naar een klein relatiegeschenk om je bedrijf of merk mee te promoten? Clipper aanstekers laten bedrukken is een slimme manier om dat te doen, bijvoorbeeld met een naam of logo. Bedrukte aanstekers komen immers overal. Van op terras of festival tot in de keukenla. Ze worden door veel mensen gezien, en jouw merk of logo dus ook.

Wil je een eigen ontwerp laten bedrukken? Wij bedrukken Clipper aanstekers op zo’n manier dat je logo of bedrijfsnaam er prachtig op staat. Heb je nog geen ontwerp in gedachten of heb je daarbij hulp nodig? Onze specialisten denken graag met je mee. Binnen no-time leveren we creatieve ontwerpen op die passen bij je merk.

Beste service & hoogste kwaliteit

We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons werk. Dankzij geavanceerde druktechnieken bedrukken wij Clipper aanstekers snel. Ook zijn onze bedrukkingen haarscherp en van de hoogste kwaliteit. We zorgen ervoor dat je merk of logo er fantastisch op staat – ongeacht of je 200 stuks of 100 stuks nodig hebt. Weten in welke oplages we de Clipper aanstekers bedrukken? Je vindt de specifieke afnames en prijzen op iedere productpagina. Op de pagina aanstekers bedrukken in kleine oplage vind je een overzicht van verschillende soorten en merken aanstekers die in kleine aantallen bedrukt kunnen worden.

Meer weten over Clipper aanstekers met logo?

Wil je meer weten over Clipper aanstekers met logo of wil je aanstekers van een ander merk, zoals bedrukte BIC aanstekers of Ronson aanstekers bedrukken? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Dat kan per e-mail, WhatsApp, chat of door te bellen naar 0344 745 109. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte aanstekers tegen een scherpe prijs!

Veelgestelde vragen

Je kunt Clippers aanstekers kopen bij diverse fysieke winkels, zoals supermarkten, tabakswinkels en online winkels, zoals aanstekers.nl.

Clipper aanstekers zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het feit dat ze navulbaar zijn. Ze staan bekend om hun unieke ontwerpen en hebben vaak nuttige extra functies, zoals een aanstampfunctie voor sigaretten of uw pijp.

Een Clipper aansteker doet dienst als een handig hulpmiddel voor het aansteken van verschillende objecten, zoals sigaretten, kaarsen, fornuizen en nog veel meer. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en gaan lang mee.