Clipper aanstekers bedrukken

Clipper aanstekers hebben alles. Ze zijn van hoge kwaliteit, goedkoop en hebben unieke functionaliteiten. Geen wonder dat dit aanstekermerk zo populair is. Of u ze nu bestelt als promotioneel product, als relatiegeschenk of als weggevertje, mensen worden gegarandeerd warm van een Clipper.

Bij ons vindt u onbedrukte Clipper aanstekers in verschillende kleuren en uitvoeringen. Liever bedrukte aanstekers, bijvoorbeeld voor een festival of een bedrijfsevenement? Wij bedrukken uw Clipper aanstekers snel en garanderen de hoogste kwaliteit.Clipper aanstekers solid kleuren micro

Clipper aanstekers solid kleuren micro

Onbedrukt € 1.14 per stuk (240 stuks)

Vanaf € 0.87

Clipper aansteker solid kleuren

Clipper aansteker solid kleuren

Onbedrukt € 1.16 per stuk (240 stuks)

Vanaf € 0.91

Clipper aansteker soft touch micro

Clipper aansteker soft touch micro

Onbedrukt € 1.23 per stuk (240 stuks)

Vanaf € 0.96

Clipper aansteker soft touch

Clipper aansteker soft touch

Onbedrukt € 1.30 per stuk (240 stuks)

Vanaf € 1.04

Prijs per stuk
€ 0.80€ 1.10

Waarom Clipper aanstekers bestellen

Het Spaanse merk Clipper produceert al meer dan vijftig jaar hervulbare aanstekers en verkoopt ze wereldwijd. De aanstekers bestaan uit gerecyclede materialen en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Maar wat de aanstekers van Clipper echt uniek maakt? De ronde vorm. Sterker nog, hierdoor zijn ze zelfs multifunctioneel.

Wist u bijvoorbeeld dat u een Clipper aansteker kunt gebruiken om tabak in een pijp aan te duwen? Of dat het vuursteensysteem van een Clipper aansteker is los te halen? Hiermee duwen gebruikers eenvoudig de tabak in handgerolde sigaretten aan. Of wat te denken van de turbovlam? Draai een Clipper aansteker 45 graden en de vlam wordt groter.

Clipper aansteker met logo bedrukken

Op zoek naar een klein relatiegeschenk om uw bedrijf of merk mee te promoten? Clipper aanstekers laten bedrukken is een slimme manier om dat te doen. Aanstekers komen immers overal. Van op terras of festival tot in de keukenla. Ze worden door veel mensen gezien, en uw merk of logo dus ook.

Wilt u een eigen ontwerp laten bedrukken? Wij bedrukken Clipper aanstekers op zo’n manier dat uw logo of bedrijfsnaam er prachtig op staat. En hebt u zelf nog geen ontwerp in gedachten? Onze specialisten denken graag met u mee. Binnen no-time leveren we creatieve ontwerpen op die passen bij uw merk.

Beste service, hoogste kwaliteit

We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons werk. Dankzij geavanceerde druktechnieken zijn onze bedrukkingen haarscherp. We zorgen ervoor dat uw merk of logo er fantastisch op staat – ongeacht of u 200 of 100 aanstekers nodig hebt. Weten in welke oplages we de Clipper aanstekers bedrukken? U vindt de specifieke afnames en prijzen op iedere productpagina.

Uw wensen bespreken

Meer weten over onze bedrukkingsmogelijkheden? Vul het contactformulier in en we beantwoorden al uw vragen. Wilt u op zeer korte termijn Clipper aanstekers laten bedrukken? Bel dan even naar 0344 745 109 – ons team staat voor u klaar.