Plasma aanstekers bedrukken

Zoekt u een unieke aansteker? Plasma-aanstekers werken anders dan gewone aanstekers. Een plasma-aanstekers werkt namelijk op elektriciteit. Het grootste voordeel hiervan is dat ze oplaadbaar zijn. In de meeste gevallen kunt u de aansteker opladen via een USB-kabel.Bij ons kunt u bedrukte en onbedrukte plasma USB-aanstekers bestellen. Dankzij onze ervaring en efficiëntie verzenden we snel, zijn we goedkoop en leveren we de allerhoogste kwaliteit.Wat zijn de voordelen van een plasma-aansteker?Een van de belangrijkste voordelen is dat je een plasma-aansteker kunt opladen via een USB-kabel. Een plasma-aansteker werkt op elektriciteit en niet op gas. Nog een voordeel: de vlam van een plasma-aansteker is bestand tegen wind en regen. Je kunt de aansteker dus overal gebruiken. Bovendien zijn plasma-aanstekers een duurzaam alternatief, tijdens het gebruik wordt namelijk geen CO2 uitgestoten.

Hoe werkt een plasma aansteker?

In de basis verschilt de werking van een plasma-aansteker niet zoveel van een gewone aansteker. Om de aansteker te ontsteken moet je op de aan/uit-knop drukken. In plaats van een gewone vlam ontstaan er paars gekleurde plasma-stralen. De stralen verdwijnen zodra je de aan/uit-knop loslaat. Bij sommige aanstekers zit de aan/uit-knop aan de zijkant, bij sommige aan de bovenkant.

Plasma aansteker bedrukken met logo of naam

Wilt u plasma-aanstekers laten bedrukken? Vaak hebben deze oplaadbare elektrische aanstekers een stijlvol design. Deze aanstekers zijn daarom uitstekend te gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf. En omdat ze oplaadbaar zijn, worden ze veel langer gebruikt dan reguliere aanstekers. Hierdoor zijn ze perfect als relatiegeschenk of als promotiemiddel: van medewerkers tot partners en potentiële klanten.

Hoge kwaliteit en goede service

Bij ons krijgt u professionele bedrukking op maat. We bedrukken graag oplaadbare plasma-aanstekers met uw bedrijfsnaam of met uw logo. Uiteraard is allebei ook mogelijk. We hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van producten. Daardoor leveren we altijd de allerhoogste kwaliteit. Dat is altijd belangrijk, maar vooral bij deze unieke aanstekers. Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk. De meest plasma-aanstekers zijn zilver of zwart. Maar u kunt ook kiezen voor een frisse kleur. En wilt u 50, 100, of 2000 aanstekers bestellen Wij leveren kleine en grote bestellingen. Opdruk in één kleur of full colour? Het kan allemaal. Uw logo of bedrijfsnaam staat haarscherp op ieder product.

Uw wensen bespreken?

Meer weten, of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons op – dan bekijken we met u welke producten en bedrukking het beste bij uw bedrijf past. Zit er haast bij? Dan kunt u het beste bellen naar 0344-745109, zodat we snel kunnen handelen.