Elektrische aanstekers bestellen en bedrukken

Op zoek naar een elektrische aansteker met bedrukking ? Wij bieden in diverse prijsklassen elektronische aanstekers aan. Aanstekers die door middel van usb worden gevuld en waarmee u uw sigaret kunt aansteken zonder vlam zijn de nieuwste trend. Bekijk snel het assortiment en bestel uw aanstekers snel en gemakkelijk bij aanstekers.nl

Elektrische aanstekers bedrukken

Elektrische aanstekers zijn dé trend van dit moment. Een elektrische aansteker is voorzien van een USB aansluiting en kan zo worden ‘gevuld’. Vervolgens werkt de aansteker zonder vlam, en dat is natuurlijk uniek! Iedereen, en zeker de rokers, willen natuurlijk wel indruk maken met zo’n unieke en trendy elektrische aansteker. Wij kunnen u deze elektrische aanstekers leveren met een bedrukking op maat, tegen een voordelig tarief.

Unieke elektrische aanstekers laten bedrukken

De elektrische aanstekers kunnen worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de elektrische aanstekers laten plaatsen? Dan verzorgen wij dit voor u. Heeft u een logo en wilt u deze, eventueel in combinatie met de bedrijfsnaam, op de elektrische aanstekers laten bedrukken? Ook dat is geen enkel probleem. Wij bedrukken de elektrische aanstekers met een ontwerp op maat. U kunt deze dan ook zelf aanleveren. Wij sturen u altijd eerst een drukproef, zodat u kunt zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Bij uw akkoord gaan wij het gewenste aantal produceren.

Bedrukte elektrische aanstekers

Ons assortiment biedt u een brede keuze aan elektrische aanstekers die wij kunnen bedrukken. Indien gewenst kunnen wij fullcolour bedrukken. U heeft de keuze uit diverse kleuren van de aanstekers, zodat u dit goed kunt aanpassen op de gewenste bedrukking. De bedrukte elektrische aanstekers kunnen worden geleverd in een kleine oplage, maar ook voor een grote oplage bedrukte elektronische aanstekers staan wij natuurlijk graag voor u klaar.

Wilt u meer weten?

U kunt alles eenvoudig en snel regelen als u interesse heeft in bedrukte aanstekers. Deze trend is ideaal voor iedere ondernemer, maar vooral ook voor ondernemers die (veel) rokers in de doelgroep hebben. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar, bijvoorbeeld ook bij de online chat. Wij helpen u graag verder.