Elektrische aanstekers bedrukken

Op zoek naar een handige en goedkope aansteker? Elektrische aanstekers zijn het allebei. Deze aanstekers hebben geen vlam en zijn usb-oplaadbaar. Even opladen en de aansteker is weer ‘vol’. Bij ons vindt u elektrische aanstekers in alle kleuren en maten.

Wilt u de aanstekers laten bedrukken? Ook dat kan. We staan bekend om onze hoge kwaliteit bedrukte aanstekers en snelle service. Bij ons vindt u BIC-aanstekers, Cricket-aanstekers en vele andere soorten aanstekers.Aansteker Go Commerciële rood

Aansteker Go BinGo mat zwart

Elektrische VIO one aansteker blauw

Vaygox Aansteker Oranje

Elektrische aansteker VIO five Zwart

Aansteker Go Prestige groen

Aansteker Go Cico Turbo rood

Aansteker Zorr Promo zwart

Zorr schuifregelaar groen

Aansteker Go Flamfix geel

Blacktop Aansteker Geel

Elektrische aansteker pastel Roze

Elektrische HC aansteker fix flame

Transsilver Aansteker Lichtblauw

Aansteker Go piezo groen frosty

Elektrische aansteker in de kleur blauw

Aansteker Go Prima piezo grijs

Aansteker Zorr Slider blauw
Prijs per stuk
€ 0.20€ 3.60
Kleur
(48)
(40)
(3)
(32)
(12)
(5)
(46)
(4)
(1)
(51)
(12)
(47)
Materiaal
(1)
(4)
(1)
(3)
(18)
(4)
(3)
(21)
(1)
(1)
(3)
Merk
(13)
(2)
(13)
(6)

Voordelen van elektrische aanstekers

Elektrische aanstekers hebben een aantal voordelen ten opzichte van de standaard aanstekers. Zo zijn elektrische aanstekers oplaadbaar via usb. Gebruikers hoeven geen gas bij te vullen en de aanstekers zijn binnen no-time opgeladen. Daarbij: met een elektrische ‘vlam’ hoeft iemand geen windstille plek te zoeken om iets aan te kunnen steken.

Elektronische aansteker bedrukken met uw logo of tekst

Indruk maken met uw persoonlijke elektrische aansteker? Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, of op festivals en andere feesten? Laat dan de elektronische aansteker bedrukken door ons. De mogelijkheden zijn eindeloos: bedrijfsnaam, logo, een bijzondere kleur of gekke print – alles kan erop. Is het tijd om op te vallen met uw merk? Een elektronische aansteker met logo erop wordt door veel mensen gezien.

Liever een eigen ontwerp op de aansteker? Ook dat is mogelijk. U levert het ontwerp eerst aan, waarna wij een proefdruk maken. Vervolgens bepaalt u of het naar wens is. En bent u akkoord? Onze productiemedewerkers gaan direct aan de slag. De aanstekers zijn binnen een week bij u.

Lavista: bekend om kwaliteit en service

Bij aanstekers.nl bedrukken we aanstekers in grote en kleine aantallen. Hebt u volgende week 25.000 elektrische aanstekers nodig voor een evenement? Wilt u voor een feest met kleine kring maar 50 aanstekers bestellen? Op onze website vindt u de beschikbare oplages op elke productpagina.

We staan al jaren bekend om onze geavanceerde drukkunsten. Als u wilt, voorzien wij de bedrukte elektrische aanstekers van een full colour-print. Hiermee zijn verlooptinten en kleurovergangen geen probleem. U bepaalt zelf, of in overleg met ons, welke kleur de elektrische aansteker heeft. Samen maken we er een onvergetelijk product van.

Uw wensen bespreken?

Het grote aantal mogelijkheden bij aanstekers.nl kan overweldigend voor klanten. Hebt u advies nodig? Wilt u de bedrukkingsmogelijkheden of kleuren overleggen met onze specialisten? Neem dan contact op. Voor urgente zaken raden we aan even te bellen via 0344 745109 – we staan voor u klaar.