Cricket Aanstekers Bedrukken

Cricket zette meer dan een halve eeuw geleden, in het jaar 1961, als eerste merk de wegwerpaansteker op de markt. Tegenwoordig wordt de Cricket wegwerpaansteker dagelijks gebruikt door meer dan 200 miljoen personen wereldwijd. Bestel uw bedrukte Cricket aanstekers snel en voordelig en lift gemakkelijk mee op het enorme succes van Cricket.

Bedrukte Cricket aanstekers

Cricket levert kwalitatief hoogwaardige, veelzijdige en praktische aanstekers. Niet heel vreemd, want het merk staat bekend als innovatief label dat gaat voor het beste. De fabrikant ontwierp de wegwerpaansteker, waar we nog dagelijks gebruik van maken. Dit toont natuurlijk wel aan dat Cricket alles weet over het leggen van een uitstekende kwaliteit in aanstekers, en daar kunt u van profiteren.

De aanstekers laten bedrukken

Wij bieden u de mogelijkheid om originele Cricket aanstekers door ons te laten bedrukken met een opdruk die u zelf kunt ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de aansteker laten drukken, een logo of misschien wel een websitenaam? Geen probleem, want wij kunnen de Cricket aanstekers bedrukken met ieder gewenst ontwerp. Aanstekers zijn natuurlijk de ideale weggevertjes, want iedereen heeft er wel minimaal eentje in huis. Daarnaast gaat de Cricket aansteker natuurlijk overal mee naartoe. Zo behoort de aansteker tot de producten die we het meest lenen van een ander, net als de pen bijvoorbeeld. Hierdoor bent u altijd zeker dat de bedrukte Cricket aansteker echt gezien wordt, door een breed publiek.

Optimaal effectief ontwerp

Een aansteker met bedrukking wekt altijd nieuwsgierigheid op, want wat staat er nu eigenlijk op? Dit zorgt er natuurlijk al standaard voor dat een bedrukte aansteker een opvallend product is. Toch moet de bedrukking zelf ervoor zorgen dat mensen de boodschap ook daadwerkelijk onthouden, en dit doet u door de bedrukking ook echt uniek te maken. Wilt u de Cricket aanstekers laten voorzien van een effectieve opdruk, maar heeft u zelf geen ontwerp in gedachten? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee.

De oplage

U kunt uitstekend bij ons terecht voor een grote oplage bedrukte Cricket aanstekers, maar ook aanstekers bedrukken in een kleinere oplage behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard vindt u hier meer informatie over bij ieder specifiek product.