BIC Aanstekers Bestellen en Bedrukken

Bic is een franse fabrikant van wegwerpartikelen zoals pennen en de aanstekers. In ons ruime assortiment hebben we vele soorten BIC aanstekers die we kunnen bedrukken. De aanstekers kunt u goedkoop bestellen, al in een kleine oplage. Bestel snel en voordelig uw bic aanstekers bij aanstekers.nl en laat deze bedrukken.

Bedrukte BIC aanstekers

BIC aanstekers lenen zich uitstekend voor het realiseren van maatwerk. Dit heeft vooral te maken met het feit dat BIC aanstekers standaard al in meerdere designs komen. Hierdoor heeft u altijd al de keuze uit meerdere mogelijkheden betreffende de vormgeving. De BIC aanstekers zijn daarnaast ook beschikbaar in diverse basiskleuren waar een bedrukking op gerealiseerd kan worden. Bij ons heeft u optimaal de gelegenheid om de BIC aanstekers echt helemaal naar wens te laten maken.

Bedrukkingsmogelijkheden

Een bedrukking op een BIC aansteker kan bij ons op meerdere manieren worden gerealiseerd. U kunt ervoor kiezen om uitsluitend een bedrijfsnaam, een websitevermelding of bijvoorbeeld een logo op de aansteker te laten plaatsen, waarbij u kiest voor een standaard kleur of assorti. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een all-over digitale print, waarbij de hele aansteker wordt voorzien van een bedrukking op maat. Uiteraard kunt u van beide varianten meerdere voorbeelden op onze website bekijken.

Altijd een effectief presentje

De aansteker behoort tot die producten die iedereen eigenlijk wel in huis heeft, en aanstekers raken een keer op. Dit betekent dat de BIC aansteker altijd een weggevertje is dat goed van pas komt. Het is immers zo dat de aansteker vaak op de meest onhandige momenten leeg raakt of kapot gaat, en dan komt een extra exemplaar toch wel heel goed van pas. Veel aanstekers zijn standaard uitgevoerd, waardoor een aansteker met bedrukking extra opvalt. Hier kunt u natuurlijk ook goed uw voordeel mee doen, zeker gezien het feit dat de aansteker ook vaak wordt uitgeleend.

Ontdek de mogelijkheden

Ons assortiment biedt u tal van mogelijkheden, van verschillende kleuren en bedrukkings mogelijkheden tot diverse designs en oplagen. U bestelt eenvoudig en snel online, tegen een voordelige prijs aanstekers bedrukken . Uiteraard kunnen wij u ook altijd adviseren en informeren over onze producten, waaronder de BIC aansteker.