BIC-aanstekers bestellen of bedrukken

Wilt u online BIC-aanstekers bestellen of laten bedrukken? Bij aanstekers.nl vindt u aanstekers van dit Franse topmerk in meerdere designs. Verschillende kleuren, diverse formaten. Een ding is zeker: er is altijd een aansteker die qua vormgeving past bij wat u wilt uitstralen.

Waarom kiezen voor bedrukte BIC aanstekers?

  • Kwaliteit: BIC staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame aanstekers
  • Veelzijdigheid: BIC aanstekers zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen
  • Herbruikbaar: BIC aanstekers zijn navulbaar, waardoor ze een milieuvriendelijkere keuze zijn
  • Uitstekende zichtbaarheid: Met uw logo of bedrijfsnaam op een BIC aansteker bereikt u een breed publiek

Bij ons bestelt u onbedrukte en bedrukte BIC-aanstekers makkelijk en snel. Door onze efficiëntie leveren we een scherpe prijs voor grote en kleine bestellingen. We kunnen ieder logo op optimale wijze drukken, ook als u een klein of gedetailleerd logo aanlevert. We beschikken over geavanceerde technieken en leveren bedrukte aanstekers van de hoogste kwaliteit.BIC aansteker J25 Mini Lichtblauw

BIC aansteker J25 mini

BIC aansteker J23 Lichtblauw

BIC aansteker J25 Mini All Black aansteker
BIC aanstekers J25 Mini Pastel britePix Lichtgroen

BIC aansteker J26 Blauw

BIC aansteker J25 Mini All Black britePix
BIC aansteker J25 Mini britePix Rood

BIC aansteker J25 Mini Digital Wrap aansteker
BIC aansteker J39 Chrome Hood blauw

BIC aansteker J26 Digitale wrap
BIC aansteker J23 Digital
BIC aansteker J39 Digital Wrap Rood

BIC aansteker blauw | Full Colour | Elektronisch |

BIC aansteker J38 Chrome Hood aansteker wit

BIC Mega aansteker
BIC Mega aansteker britePix
Prijs per stuk
€ 0.60€ 2.70
Kleur
(10)
(4)
(1)
(6)
(3)
(2)
(8)
(1)
(13)
(10)
Materiaal
(2)
(15)

BIC-aanstekers: veilig en van hoge kwaliteit

Wist u dat bijna driekwart van de in Europa verkochte aanstekers niet aan internationale veiligheidsnormen voldoet? Het gebruik van zulke aanstekers brengt gevaren met zich mee.

Aanstekers van BIC staan al meer dan 40 jaar bekend om hun kwaliteit en veiligheid. Zo zijn ze bestand tegen vallen, hoge temperaturen en binnendruk. Ook hebben ze een maximale vlamhoogte. Kiest u voor aanstekers als relatiegeschenk? U kunt de bedrukte of onbedrukte BIC-aanstekers van aanstekers.nl met een gerust hart bestellen.

Dit moet je weten over Bic aanstekers

BIC-aanstekers zijn betrouwbaar, duurzaam en veilig, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Deze Franse aanstekers zijn navulbaar, wat ze een milieuvriendelijkere keuze maakt. Aanstekers.nl biedt zowel onbedrukte als bedrukte BIC-aanstekers aan, waarbij geavanceerde druktechnieken zorgen voor haarscherpe logo's of bedrijfsnamen.

Haarscherp BIC-aanstekers laten bedrukken

BIC-aanstekers zijn het ideale relatiegeschenk. Ze zijn altijd handig om te hebben en een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Zo kiest u bij ons bijvoorbeeld uit modellen in verschillende basiskleuren. Wij bedrukken de aanstekers vervolgens met uw logo of bedrijfsnaam. Een haarscherp bedrukte aansteker valt altijd op!

Liever een stapje verder? All-over digitale print is ook mogelijk. Hierbij voorzien we de hele aansteker met een full color bedrukking op maat. U ontvangt altijd een digitale drukproef. Zo weet u zeker dat dit relatiegeschenk voldoet aan uw wensen.

Uw wensen bespreken?

Door ons grote assortiment aanstekers lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Wilt u advies over al die verschillende kleuren en bedrukkingsmogelijkheden? Of hebt u een vraag over de beschikbare oplages? Neem contact met ons op. Heeft u op zeer korte termijn aanstekers nodig? Dan kunt u ons beter even bellen op 0344 745109 – we helpen u direct.