BIC-aanstekers bedrukken of bestellen?

BIC aanstekers bedrukken met eigen bedrijfslogo of foto? Zet je merk in de schijnwerpers door onze BIC-aanstekers te bedrukken vanaf slechts € 0,63 per stuk! Of je nu je bedrijfslogo wilt laten schitteren of een pakkende boodschap wilt verspreiden, onze bedrukte BIC-aanstekers zijn de perfecte manier om indruk te maken. Met een gratis proefdruk, persoonlijk advies en gegarandeerde topkwaliteit brengen wij jouw merk onder de aandacht. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod BIC aanstekers, en laat jouw BIC aansteker bedrukken bij aanstekers.nl.BIC aansteker J25 Mini Lichtblauw

BIC® J25 Mini aansteker

Bedrukt € 0.94 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.63

BIC aansteker J25 Mini All Black aansteker

BIC aansteker J25 Mini All Black aansteker

Bedrukt € 1.12 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.69

BIC aansteker J23 Lichtblauw

BIC aansteker J23

Bedrukt € 1.11 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.74

BIC aansteker J25 Mini All Black britePix

BIC aansteker J25 Mini All Black britePix

Bedrukt € 1.13 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.79

BIC aansteker J25 Mini britePix Rood

BIC aansteker J25 Mini britePix

Bedrukt € 1.09 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.82

BIC aansteker J25 Mini Digital Wrap aansteker

BIC aansteker J25 Mini Digital Wrap aansteker

Bedrukt € 1.05 per stuk (600 stuks)

Vanaf € 0.83

BIC aansteker J26 Blauw

BIC aansteker J26

Bedrukt € 1.26 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.85

BIC aansteker J39 Chrome Hood blauw

BIC® J39 Chrome Hood aansteker

Bedrukt € 1.22 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 0.90

BIC aansteker J23 Digital

BIC aansteker J23 Digital

Bedrukt € 1.19 per stuk (600 stuks)

Vanaf € 0.96

BIC aansteker J39 Digital Wrap Rood

BIC aansteker J39 Digital Wrap

Bedrukt € 1.23 per stuk (600 stuks)

Vanaf € 1.00

BIC aansteker blauw | Full Colour | Elektronisch |

BIC® J38 Digital Wrap aansteker

Bedrukt € 1.26 per stuk (600 stuks)

Vanaf € 1.02

BIC aansteker J38 Chrome Hood aansteker wit

BIC aansteker J38 Chrome Hood aansteker

Bedrukt € 1.33 per stuk (300 stuks)

Vanaf € 1.04

BIC aansteker J26 Digitale wrap

BIC aansteker J26 Digitale wrap

Bedrukt € 1.48 per stuk (600 stuks)

Vanaf € 1.09

BIC® Styl'it Fashion rood britePix™

BIC® Stylit Fashion

Bedrukt € 1.50 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.17

BIC® Aluminium Flat Case zilver

BIC® Aluminium Flat Case

Bedrukt € 2.49 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.87

BIC Mega aansteker

BIC Mega aansteker

Bedrukt € 3.45 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.47

BIC® Styl'it luxe aanstekerhoes Case Metallic zwart

BIC® Stylit luxe aanstekerhoes Case Metallic

Bedrukt € 3.28 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.69

BIC Mega aansteker britePix

BIC Mega aansteker britePix

Bedrukt € 3.75 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.69

Prijs per stuk
€ 0.6€ 2.7
Kleur
(10)
(4)
(1)
(4)
(1)
(9)
(1)
(13)
(2)
(11)
Materiaal
(3)
(1)
(13)
(1)

Waarom BIC aanstekers bedrukken?

Misschien kent u het merk BIC wel van de bekende blauwe pennen die zij verkopen. Naast deze pennen maken zij tegenwoordig verschillende soorten producten met elk een ander doeleinde voor gebruik, waaronder de BIC-aanstekers.

Deze fijne BIC-aanstekers kunt u eenvoudig bij ons bestellen of laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam, tekst en/of logo. Hiermee is de bedrukte BIC-aansteker een perfect relatiegeschenk om weg te geven als promotiemiddel.

Ontdek de kwaliteit van onze bedrukte BIC-aanstekers

Een bedrukte aansteker van BIC springt er tussen de andere aanstekers bovenuit om zijn betrouwbaarheid. Dit zien we terug in de beloftes van de aansteker. Zo belooft BIC dat de aansteker brandt tot het laatste beetje gas. Bekende gebruikers weten dat dit een ware belofte is.

Naast betrouwbaarheid biedt BIC nog een tal van andere eigenschappen die het een goede, maar zeker ook een voordelige aansteker maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Herbruikbaar: de BIC-aanstekers vallen niet onder elektrische aanstekers maar zijn wel navulbaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt in plaats van wegwerpaanstekers. Gebruik je de BIC-aanstekers daarnaast als promotieartikel of relatiegeschenk, dan heeft de ontvanger er ook gelijk langer plezier van! Plus uw bedrijfslogo-, of naam blijft gewoon herkenbaar.
  • Kwaliteit: BIC doet wat het belooft, daarnaast gaan de aanstekers lang mee. Ondanks dat het navulbare aanstekers zijn gaat het gas 2x zo lang mee en brandt deze tot het laatste vuurtje. Zo hoeft u minder vaak na te vullen en dat scheelt weer extra tijd.
  • Veelzijdigheid: met een breed scala aan zichtbare kleuren en stijlen raak je je eigen bedrukte BIC-aansteker met logo niet zo snel kwijt in het donker. En met dit ruime aanbod hoef je zeker niet elke keer dezelfde kleur of stijl te kiezen.
  • Uitstekende zichtbaarheid: een gepersonaliseerde aansteker van BIC is een geschikte keuze om uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of eventuele andere tekst te laten bedrukken.

Welke soorten BIC-aanstekers met foto zijn er?

De veelzijdigheid van de BIC-aanstekers is net al even aangehaald, maar wij voorzien u graag van extra informatie over de verschillende soorten aanstekers en prijzen, zodat u sneller een gerichte keuze kan maken.

Voorbeelden uit ons assortiment is onder andere de grootte van de aansteker waar u uit kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor BIC mini aanstekers. Deze BIC aanstekers van 50 stuks gaan maar liefst tot 5100 exemplaren aan BIC aanstekers om te bedrukken.

Ze zijn beschikbaar in tal van leuke kleuren, waaronder groen, paars, rood, blauw, geel, maar ook gewoon in het zwart. Ook pastelkleuren zijn hierbij mogelijk. Match de kleur met de huisstijl van uw bedrijf en vergroot uw zichtbaarheid door de mini BIC-aansteker met foto te bedrukken.

Ook bedrukte BIC-aanstekers in een groot formaat zijn verkrijgbaar in onze webshop. Ideaal wanneer u als doel heeft om uw promotiemiddel echt op te laten vallen bij klanten of partners. Bestel uw BIC-aanstekers in een bulk. Van BIC-aanstekers bedrukken in 50 stuks of BIC-aanstekers bedrukken tot 100 stuks, alle opties zijn hierbij mogelijk. Naast het bedrukken van BIC-aanstekers, kunnen wij voor u nog vele andere soorten aanstekers bedrukken.

Een BIC-aansteker bedrukken met bedrijfslogo dat bij uw bedrijf past

Bent u als bedrijf aan het kijken welk merk aansteker het beste aansluit bij uw wens? Wij raden u aan om ook eens te kijken naar onze Cricket-aanstekers en Zippo-aanstekers. Ook deze zijn net als de BIC-aanstekers goedkoop te bedrukken en van hoge kwaliteit, maar hebben andere eigenschappen. Zo heeft onze Cricket-aansteker een uitgebreid aanbod in modellen, en onze Zippo-aansteker staat bekend om zijn vorm, geur en kenmerkende klikgeluid.

BIC-aanstekers laten bedrukken bij aanstekers.nl

Heeft u nog vragen over het bedrukken van BIC aanstekers? Of wil u graag advies ontvangen over het ontwerp, tekst, of BIC-aanstekers bedrukken met foto? Ook dan helpen wij u graag verder. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, wij zullen dan ook elke vraag serieus nemen en graag samen met u afhandelen.

Contact opnemen met ons kan op meerdere manieren. Bel op werkdagen gerust eens naar onze collega Jordy op 0344-745109 of stuur meteen een appje of bericht via onze chat. Mailen is ook een optie en zeker geschikt wanneer u vragen hebt in het weekend. Mail naar verkoop@lavista.nl en wij gaan u zo snel mogelijk helpen.

Ons assortiment BIC aanstekers wordt ten slotte steeds uitgebreider. Wees snel op de hoogte van de nieuwste aansteker ontwikkelingen door u te laten inschrijven voor onze nieuwsbrief en hou onze blog-pagina in de gaten. Nuttige informatie en allerlei tips & tricks over aanstekers en relatiegeschenken worden regelmatig op deze pagina met u gedeeld.

Veelgestelde vragen

Nee, BIC aanstekers zijn over het algemeen ontworpen als wegwerpaanstekers en zijn niet bedoeld om te worden bijgevuld. Zodra de brandstof op is, wordt het aanbevolen om de oude aansteker veilig weg te gooien en een nieuwe te gebruiken.

De levensduur van een BIC aansteker varieert afhankelijk van hoe vaak deze wordt gebruikt. Gemiddeld kunnen BIC aanstekers honderden keren worden ontstoken voordat de brandstof op is.

Een standaard BIC aansteker weegt meestal ongeveer 15 tot 20 gram.