about-heading

Wie zijn wij


Wij zijn de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Relatiegeschenken.
Onze website biedt u een duidelijk overzicht van de producten die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn.
Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

Wesley Krebaum

Wesley Krebaum

Sales

Wesley is al meer dan 8 jaar actief in de wereld van relatiegeschenken. Door zijn jarenlange ervaring weet Wesley bijna alles. Wesley is een gewaardeerd collega en gaat helemaal tot het uiterste voor zijn klanten. Dit doet Wesley met groot enthousiasme!


Boukje Vink

Boukje Vink

Sales

Met haar jarenlange ervaring is Boukje een expert op het gebied van relatiegeschenken. Ze haalt veel plezier uit het tot dienst zijn van haar klanten. Voor Boukje staat de klant centraal en gaat voor 100% service. Vol met energie, overgave en precisie.


Jordy van den Heuvel

Jordy van den Heuvel

Sales

Jordy is een veelzijdig collega met een enorme bak ervaring. Jordy gaat geen uitdaging uit de weg en kent alle facetten van het vak. Hij is een gewaardeerd collega en haalt altijd het onderste uit de kan voor zijn klanten, resultaatgericht en klantvriendelijk.


Noëlla Janssen

Noëlla Janssen

Accountmanager

Orderverwerking, offerte aanvragen en overige voorkomende taken kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Het leukste aan mijn werk hier vind ik het klantencontact en de uitdaging om voor elke klant het perfecte geschenk te vinden.

Elke dag hier is anders en dat houdt het werk interessant en leuk.

Buitenom mijn werk ga ik graag uit met mijn vrienden, lees ik lekker een boek of kijk ik een goede film.
Petra Vogels

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.