Home » Asbakken (6)

Asbakken

Een asbak laten bedrukken is een uitstekend relatiegeschenk. Een asbak springt vaak in het oog en de rokers zien meerdere malen per keer uw logo. Laat dan ook snel en gemakkelijk uw asbakken bij ons bedrukken met uw logo.
Asbak Cleansand Zwart -
Vanaf € 0.27
Asbak Surip Blauw -
Vanaf € 0.32
Strand asbak Oranje - Plastic strand asbak met gepatenteerd roetfilter afscheidingssysteem.
Vanaf € 0.38
Pocket Asbak Kyan Rood -
Vanaf € 0.50
Asbak rond Blauw -
Vanaf € 1.02
Asbak Orku Rood -
Vanaf € 14.52

Asbakken bedrukken

Asbakken bedrukken met een logo of bedrijfsnaam is natuurlijk in meerdere situaties ideaal. Zo kunt u bedrukte asbakken cadeau doen aan mensen die een (online) aankoop doen bij uw tabakswinkel, maar u kunt natuurlijk ook een evenement sponsoren of organiseren waarbij de bedrukte asbakken kunnen worden gebruikt. Dit zijn slechts voorbeelden, want ook met de asbakken met bedrukking zijn veel mogelijkheden.

Bedrukte asbakken voor rokers

Asbakken zijn er natuurlijk voor rokers, en het is dan ook belangrijk dat de rokers (onder andere) tot uw doelgroep behoren om een optimaal voordeel te kunnen halen uit de asbakken met bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Bij iedere sigaret die wordt afgeslagen of uitgemaakt ziet men uw naam of logo, en dit komt de naamsbekendheid zeker ten goede. Wij kunnen de asbakken bedrukken met enkel een naam of enkel een logo, maar wij kunnen deze twee ook combineren.

Diverse soorten asbakken voor bedrukking

Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten asbakken, zoals bijvoorbeeld grote en kleine exemplaren en speciale ontwerpen voor gebruik op het strand of om mee te nemen in de zak of tas. Zo is er voor iedereen een goede en leuke asbak te vinden in ons aanbod. Wij kunnen de asbakken bedrukken zoals u het wilt, bijvoorbeeld ook in fullcolour. Natuurlijk is niet iedere onderneming hetzelfde. Dit betekent ook dat de ene onderneming behoefte heeft aan een grote oplage, terwijl het andere bedrijf wellicht een kleine oplage nodig heeft. Hier houden wij graag rekening mee. U kunt ook voor bedrukte asbakken in kleine oplage bij ons terecht.

Wij informeren u graag

Wanneer u een asbak bedrukt wilt hebben met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo, of allebei, dan kunt u direct online aan de slag met uw bestelling. Het proces is gebruiksvriendelijk en wijst eigenlijk voor zich. Natuurlijk kan het zijn dat u toch nog vragen heeft, of dat u behoefte heeft aan informatie en advies. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het bedrukken van aanstekers en bedrukken van asbakken.