Aansteker met lampje bedrukken

Een aansteker met een lampje is een handig relatiegeschenk om te kopen en als cadeau weg te geven. Hoe vaak heeft u al niet in het donker gestaan met een aansteker, tot u bijna u vingers verbrand waren ? Uiteraard kunt u de aansteker met lampje ook laten bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen.Atomic F2 light & fire rood

Atomic F2 light & fire

Onbedrukt € 0.39 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.51 per stuk (1000 stuks)

Vanaf € 0.40

Aansteker Atomic F2 light & fire rood

Aansteker Atomic F2 light & fire

Onbedrukt € 0.39 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.51 per stuk (1000 stuks)

Vanaf € 0.40

Aansteker Zorr piezo LED zilver

Aansteker Zorr piezo LED

Onbedrukt € 0.50 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.63 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.44

Elektrische aansteker met LED, zilver, navulbaar zilver

Elektronische aansteker met LED

Onbedrukt € 0.57 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.73 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.45

Aansteker Atomic light & fire rood

Aansteker Atomic light & fire

Onbedrukt € 0.48 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.61 per stuk (1000 stuks)

Vanaf € 0.49

Aansteker LED blauw

Aansteker LED

Onbedrukt € 0.75 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 0.92 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.57

Prijs per stuk
€ 0.40€ 0.60
Kleur
(2)
(4)
(2)
(3)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)

Aanstekers met lampje bedrukken

Een aansteker met lampje is natuurlijk bijzonder praktisch. De aansteker kan goed worden gebruikt op de camping, maar ook wanneer de stroom uitvalt of bijvoorbeeld om in het donker het sleutelgat van de deur te vinden. Ideaal om te hebben en altijd mee te dragen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het bedrukken van aanstekers met een lampje een uitstekende optie is voor alle ondernemers.

Een unieke aansteker bedrukt met uw ontwerp

Aanstekers met lampjes zien we niet elke dag. Juist daarom spreken deze aanstekers zo aan. Ze zijn net even anders dan anders, en daar houden mensen van. Het is immers zo dat er al standaard relatiegeschenken genoeg zijn. Door te kiezen voor een aansteker met lampje, bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo, biedt u een origineel en opvallend product dat zeker gewaardeerd zal worden.

Fullcolour opdruk op de aanstekers

Wij kunnen de aanstekers met lampje bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam zoals deze is. Dit wil zeggen dat wij u niet beperken tot twee kleuren in het ontwerp, maar dat wij echt het volledige ontwerp kunnen overnemen voor de bedrukking van de aanstekers met lampje. Wij kunnen dus ook een fullcolour bedrukking op de aanstekers realiseren. U heeft hier natuurlijk zelf de keuze in. U kunt de aanstekers met lampje zo kleurrijk of juist neutraal maken zoals u zelf wilt.

Online bestellen

U kunt uw bestelling van de aanstekers met lampje en uw zakelijke opdruk gemakkelijk online verwerken. Wij sturen u altijd eerst een drukproef, zodat we zeker weten dat het ontwerp volledig naar wens is voordat wij de Aanstekers Bedrukken of grote oplage, voor u gaan realiseren. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, ook via onze online servicedesk.