Aanstekers met lampje bedrukken

Op zoek naar aanstekers met een extra handige functie? Laat dan aanstekers met lampje bedrukken. Het ingebouwde lampje is een handig hulpmiddel, bijvoorbeeld als je in een donkere ruimte voorwerpen moet vinden of bij outdoor activiteiten. Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten en merken. De aanstekers met ingebouwd LED lampje zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam en/of een ander ontwerp. Met deze bedrukte aanstekers met LED lampje heb je een handig relatiegeschenk of praktisch cadeau om weg te geven.Atomic F2 light & fire rood

Atomic F2 light & fire
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 0.40

Aansteker Atomic F2 light & fire rood

Aansteker Atomic F2 light & fire
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 0.40

Aansteker Zorr piezo LED zilver

Aansteker Zorr piezo LED
 • Met ingebouwd lampje
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Bedrukbaar in full color

v.a. € 0.42

Elektrische aansteker met LED, zilver, navulbaar zilver

Elektronische aansteker met LED
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 52x14

v.a. € 0.46

Aansteker Atomic light & fire rood

Aansteker Atomic light & fire
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 0.49

Aanstekers met ingebouwd lampje

bedrukte aanstekers met lampje Een aansteker met lampje is natuurlijk bijzonder praktisch. De aansteker kan goed worden gebruikt bij situaties waar vuur nodig is, zoals het aansteken van kaarsen thuis of op de camping. Het lampje kan uitkomst bieden wanneer de stroom uitvalt of als je in het donker het sleutelgat van de deur wilt vinden. Ideaal om te hebben en altijd mee te dragen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het bedrukken van aanstekers met een lampje een uitstekende optie is voor bedrijven.

LED aansteker: een uniek en origineel geschenk

Aanstekers met lampjes zien we niet elke dag. Juist daarom spreken deze aanstekers zo aan. Ze zijn net even anders dan anders en daar houden mensen van. Het is immers zo dat er al standaard relatiegeschenken genoeg zijn. Door te kiezen voor een aansteker met lampje, bedrukt met je bedrijfsnaam of logo, biedt je een origineel en opvallend product dat zeker gewaardeerd zal worden. Hetzelfde geldt overigens voor aanstekers met opener, waarmee je een biertje kunt openen op een borrel of verjaardag.

Aanstekers met lampje bedrukken

Wij kunnen de aanstekers met lampje bedrukken met je logo of je bedrijfsnaam zoals deze is. Dit wil zeggen dat wij je niet beperken tot twee kleuren in het ontwerp, maar dat wij echt het volledige ontwerp kunnen overnemen voor de bedrukking van de aanstekers met lampje. Wij kunnen dus ook een full colour bedrukking op de aanstekers realiseren. Je hebt hier natuurlijk zelf de keuze in. Je kunt de aanstekers met lampje zo kleurrijk of juist neutraal maken zoals je zelf wilt.

Aanstekers met LED bestellen

Je kunt je bestelling van de aanstekers met LED lampje en je opdruk gemakkelijk online doorgeven via de productpagina. Je ontvangt van ons altijd eerst een digitale drukproef, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindproduct. Is dit nog niet helemaal naar wens, dan passen wij deze aan. Na akkoord zal de productie starten en ontvang je binnen 5 tot 10 werkdagen de bedrukte aanstekers met lampje. Heb je een spoedlevering nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!.

Meer weten over bedrukte aanstekers met lampje?

Wil je meer weten over bedrukte aanstekers met lampje of wil je andere aanstekers personaliseren? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Dat kan per e-mail, WhatsApp, chat of door te bellen naar 0344 745 109. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte aanstekers tegen een scherpe prijs!