Uw coffeeshop promoten? Maak merchandise!

Merchandise is een ideale manier om als coffeeshop extra inkomsten te genereren. Wat is merchandise precies? Waarom zouden klanten uw producten willen kopen? En wat zijn populaire voorbeelden? U leest het in dit blog.

Wat is merchandise?

Merchandise komt oorspronkelijk uit de muziekwereld, maar wordt tegenwoordig door vrijwel iedere winkel gebruikt als promotiemiddel. Merchandise-artikelen zijn bedrukte producten met het logo, een afbeelding of slogan van een artiest of winkel. De populairste coffeeshop-merchandise zijn lucifers, asbakken en aanstekers. Klanten hebben deze items immers nodig om van uw producten te genieten. Door ook merchandise te verkopen, biedt u bezoekers een totaaloplossing.

Waarom mensen van merchandise houden

Wilt u extra inkomsten uit uw coffeeshop halen? Merchandise is een mooie manier om dat te doen. Er zijn namelijk genoeg redenen waarom mensen merchandise kopen. In de meeste gevallen gaat het om een leuk aandenken. Stel dat u een coffeeshop runt in Amsterdam en er dagelijks veel mensen over de vloer komen. Een bedrukte aansteker is voor toeristen een mooie souvenir om naar huis te nemen. Bij terugkomst laten ze vol trots aan hun vrienden zien waar ze allemaal zijn geweest.

Mensen kopen ook merchandise vanwege het sociale aspect. Met een tas van hun favoriete boekenwinkel of een T-shirt van hun favoriete band laten ze aan anderen zien wat ze leuk vinden. Het is voor mensen een manier om zich te uiten en sociaal verbonden te zijn met gelijkgestemden.

Voorbeelden van merchandise voor coffeeshops

Coffeeshops zetten steeds meer in op merchandise. Het aanbod loopt flink uiteen. Van T-shirts, brillen en sokken tot aanstekers en posters – er is veel mogelijk.

Zoekt u goedkope relatiegeschenken om uw coffeeshop mee te promoten? Dan zijn bedrukte aanstekers ideaal. Uw klanten gebruiken aanstekers immers dagelijks. Daarnaast zijn ze zijn handig om mee te nemen en komen ze in veel situaties van pas. In het grote assortiment van aanstekers.nl zit altijd een passend product voor uw business. Liever een simpel model om gratis weg te geven? Onze aanstekers van Clipper zijn goedkoop en van hoge kwaliteit.

Wij staan al meer dan 20 jaar bekend om bedrukte en onbedrukte producten van hoge kwaliteit. Eens sparren over de mogelijkheden van merchandise voor uw coffeeshop? We denken graag met u mee.