Met deze accessoires zorgt u voor een originele aansteker!

Geeft u aanstekers weg als relatiegeschenk? Of verkoopt u ze in uw shop? Kies dan voor originele aanstekers, zodat u indruk maakt op relaties en klanten. Wij zetten originele aanstekers en accessoires op een rij, zodat u de beste keuze kunt maken. 

Aansteker met opener

Misschien wel de populairste aansteker-accessoire: een flesopener op een aansteker. Ideaal op feestjes of als u buiten iets wilt drinken. Reguliere aanstekers worden ook vaak als opener gebruikt, maar dat gaat een stuk moeilijker. Daarnaast kunt u hiermee uw aansteker beschadigen.

De meeste openers op aanstekers zitten aan de onderkant van de body. Wij hebben vaak ook bijzondere uitvoeringen in het assortiment, zoals een speciale BBQ-aansteker met opener. Een aansteker met opener is perfect promotiemateriaal voor sommige bedrijven of shops, zoals slijterijen of bierbrouwerijen.

Aansteker met verlichting

Aanstekers met lampjes zijn ontzettend handig. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als u buiten iets laat vallen, als de stroom uitvalt, of op de camping wanneer u ’s nachts naar de wc moet. Vaak zijn aansteker met verlichting navulbaar, waardoor ze langere tijd kunnen worden gebruikt dan wegwerpaanstekers.

De verlichting zit eigenlijk altijd aan de onderkant van de body. Meestal zet u de verlichting aan met een schuifknopje. Als u kiest voor aanstekers met licht, heeft u promotiemateriaal dat twee handige functies combineert. Het is een origineel product dat in allerlei uitvoeringen is te verkrijgen.

Aansteker met bedrukking

Als we het hebben over relatiegeschenken en promotiemateriaal, is bedrukking onmisbaar. Met bedrukking kunt u aanstekers personaliseren met uw bedrijfsnaam en logo. Wij kunnen deze haarscherp op iedere aansteker drukken. Dat geldt voor aanstekers met accessoires, maar ook voor wegwerpaanstekers of juist luxe aanstekers. Kiest u voor een metalen aansteker? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor een chique gravering.  

Aansteker met hoes

Met een aanstekerhoes kunt u de look van aanstekers aanpassen. Wij hebben aanstekers met hoes in het assortiment. Als de aansteker leeg is, kunt u het hoesje opnieuw gebruiken voor de volgende aansteker. Daarom zijn ook deze hoesjes interessant om te laten bedrukken: zo kunnen klanten of relaties het hoesje blijven gebruiken voor hun wegwerpaansteker.

Sigarettendoosjes

Sigarettendoosjes voor sigaretten worden steeds populairder. Hiermee voorkomt u dat uw sigaretten nat worden of stuk gaan. Een andere reden om sigarettendoosjes te gebruiken is dat het er stijlvoller uitziet dan een gewoon pakje sigaretten.

Er zijn verschillende soorten sigarettendoosjes. De bekendste is het doosje waar u de sigaretten met pakje en al in kunt doen. Daarnaast zijn er doosjes waar u sigaretten los in kunt bewaren. In deze doosjes worden de sigaretten meestal met een clip of een elastieken band op hun plek gehouden.