Voordelen van een navulbare aansteker

Als u aanstekers wilt inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenken, zijn navulbare aanstekers een goede optie. Navulbare aanstekers zijn er in allerlei varianten. Wat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor een navulbare aansteker? Wij bespreken de grootste voordelen.

Lange tijd te gebruiken

Het grootste voordeel van een navulbare aansteker is uiteraard dat u deze langere tijd kunt gebruiken. U hoeft de aansteker niet weg te gooien als hij leeg is. In plaats daarvan kunt u de aansteker via het ventiel opnieuw vullen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw product. Dit is dan ook een belangrijk voordeel van deze aanstekers als promotiemateriaal. Uw bedrijfsnaam of logo wordt door veel meer mensen gezien, doordat ze langer worden gebruikt.

Mooier uitgevoerde aanstekers

Omdat navulbare aanstekers langer meegaan, kunnen ze wat beter tegen een stootje en zijn ze van betere materialen gemaakt. Meestal zien ze er hierdoor ook stijlvoller uit. Juist omdat ze langer meegaan, willen mensen een mooi exemplaar, waar ze dan graag een klein beetje meer voor betalen. Uiteraard zijn er ook eenvoudige uitvoeringen van navulbare aanstekers.

Navulbare aanstekers zijn een duurzame keuze

Een logisch gevolg van dat u aanstekers langer gebruikt: het is beter voor het milieu. Doordat u veel langer doet met uw aansteker, hoeft u deze niet na ieder gebruik weg te gooien. En dat scheelt een hoop plastic en andere materialen. De robuustere uitvoering van veel navulbare aanstekers speelt hier ook een grote rol in. Hierdoor gaan de producten minder snel stuk.

In alle soorten en maten verkrijgbaar

Navulbare aanstekers zijn er in allerlei variaties. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige, goedkope uitvoering. In dat geval bent u qua prijs gunstig uit: u hoeft immers de komende tijd geen nieuwe aansteker te kopen, omdat de aansteker bij te vullen is. Er zijn ook uitgebreidere uitvoeringen, zoals stormaanstekers die tegen harde wind kunnen, en navulbare BBQ-aanstekers. Deze lange exemplaren zijn handig om kaarsen aan te steken.

Soms worden oplaadbare aanstekers ook navulbaar genoemd. Plasma-aanstekers en andere USB-aanstekers kunt u eenvoudig opladen via de USB-aansluiting. Zo gaan ook deze aanstekers lang mee. Dit type aanstekers zijn vooral handig als u geen zin heeft om steeds bij te vullen met aanstekervloeistof.

Navulbare aansteker bedrukken

Doordat navulbare aanstekers langer meegaan, zijn ze uitermate geschikt als promotiemateriaal. Als u uw logo of bedrijfsnaam laat drukken op dit type aansteker, is uw bereik groter dan met een wegwerpaansteker. Vooral als u kiest voor een luxere uitvoering zet u uw organisatie goed op de kaart.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en graveren van aanstekers. Bekijk ons assortiment navulbare aanstekers en kies het product dat u als promotiemateriaal wilt gebruiken. Alle bedrukkingsopties staan per aansteker aangegeven. Zo is er altijd een aansteker die bij uw organisatie past.