USB-aanstekers

Zoekt u aanstekers die lang meegaan? Dan zijn USB-aanstekers een uitstekende keuze. Dit zijn elektrische aanstekers die USB-oplaadbaar zijn. Ze kunnen op dezelfde manier worden opgeladen als een telefoon of e-sigaret.

Bij ons kunt u blanco aanstekers bestellen en USB-aanstekers laten bedrukken. Met onze bewezen druktechniek zetten we uw bedrijfsnaam of logo in hoge kwaliteit op USB-aanstekers.USB aansteker wit

USB aansteker

Onbedrukt € 2.04 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.92 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.78

Plasma aansteker Swing wit

Plasma aansteker Swing

Onbedrukt € 5.62 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 6.43 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 5.11

Matte USB aansteker zilver

Matte USB aansteker

Onbedrukt € 6.74 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 9.43 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 5.55

Plasma aansteker Formula double zwart

Plasma aansteker Formula double

Onbedrukt € 6.90 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 7.54 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 6.23

Plasma aansteker Reeves-New Castle zwart

Plasma aansteker Reeves-New Castle

Onbedrukt € 7.69 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 9.93 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 6.63

Plasma aansteker Formular ARC zilver

Plasma aansteker Formula

Onbedrukt € 7.56 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 8.39 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 7.11

Plasma aansteker Reeves-Bern zilver

Plasma aansteker Reeves-Bern

Onbedrukt € 9.40 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 12.44 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 8.29

Zorr plasma aansteker BBQ ARC zilver

Zorr plasma aansteker BBQ ARC

Onbedrukt € 9.27 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 10.11 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 8.51

Plasma aansteker zilver

Plasma aansteker

Onbedrukt € 14.91 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 15.90 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 10.42

Plasma aansteker Reeves-Manresa zilver

Plasma aansteker Reeves-Manresa

Onbedrukt € 13.11 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 18.74 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 10.93

Big usb lighter Flasma plus zwart

Big usb lighter Flasma plus

Onbedrukt € 14.40 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 18.38 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 12.84

Prijs per stuk
€ 1.7€ 12.9
Kleur
(3)
(1)
(2)
(8)
(9)
Materiaal
(1)
(1)
(4)
(2)
(2)
(1)
Merk
(2)
(2)

Voordelen aanstekers met USB

Aanstekers met USB zijn ideaal voor persoonlijk gebruik. Daarnaast kunt u ze goed inzetten als promotiemateriaal. Doordat ze oplaadbaar zijn via USB, worden ze namelijk niet snel zo weggegooid als andere aanstekers. U kunt de elektrische aansteker eenvoudig opladen, waarna de aansteker weer opnieuw werkt voor langere tijd. Als deze aanstekers helemaal zijn opgeladen, gaat de meeste minstens 100 keer mee. Deze aanstekers worden stukken langer gebruikt dan gewone wegwerpaanstekers. Het gevolg: veel meer mensen zien uw logo.

De vlam van een elektrische aansteker met USB is ook windbestendig. Hierdoor is de aansteker in alle omstandigheden te gebruiken. Doordat de meeste USB-aanstekers een stijlvol design hebben, kunt u ze ook gebruiken bij chique bijeenkomsten, bijvoorbeeld om kaarsen aan te steken. Onze plasma-aanstekers zijn hiervoor erg geschikt.

USB-aanstekers bedrukken met logo of naam

Wilt u elektrisch oplaadbare aanstekers laten bedrukken? Doordat ze langer worden gebruikt, is het design vaak ook mooier dan bij gewone aanstekers. Daardoor is het een goed relatiegeschenk voor medewerkers of potentiële klanten. Deze BIC aanstekers zijn ook perfect promotiemateriaal, bijvoorbeeld voor op een beurs.

Hoge kwaliteit bedrukking en de beste service

Uw USB-aanstekers worden bij ons op professionele manier bedrukt, op de manier die u wilt. Wij kunnen aanstekers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Allebei kan uiteraard ook. Een elektronische aansteker met logo wordt door veel mensen gezien. Daarom is het van belang dat uw bedrijf goed uit de verf komt. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van promo-producten, waardoor we de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen. De opdruk is haarscherp en bladdert niet af, ook niet bij langdurig gebruik.

U kunt bestellingen geheel naar uw eigen wens aanpassen. Wilt u USB-aanstekers in een neutrale kleur, zilver of een felle kleur? Metalen aanstekers kunnen we ook graveren in plaats van bedrukken, voor een extra chique uitstraling. We leveren kleine en grote bestellingen, in één kleur of full colour. Met onze aanstekers kunt u alle kanten op.

Uw wensen bespreken?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden al uw vragen. Neem contact op met ons, dan kijken we samen welke producten en bedrukking het beste bij uw bedrijf past. Bij spoed kunt u het beste bellen naar 0344 745 109. Dan kunnen we snel handelen.

Veelgestelde vragen

Een USB-aansteker is oplaadbaar via een USB-poort. Je sluit de aansteker aan op een geschikte USB-lader of poort om de batterij op te laden voor hergebruik.

De oplaadtijd voor een USB-aansteker varieert afhankelijk van het model en de capaciteit van de batterij. Over het algemeen duurt het enkele uren voordat ze volledig zijn opgeladen.

De beste USB-aansteker hangt af van je voorkeuren en behoeften. Kijk naar factoren zoals de batterijduur, ontwerp en oplaadtijd bij het kiezen van een model. Populaire merken als Formula en ZORR bieden vaak hoogwaardige opties.