Dit zijn de beste aansteker-merken

Wilt u aanstekers kopen voor uw bedrijf? Dan wilt u wel een goede keuze maken, die bij uw bedrijf past. Bij ons vindt u onbedrukte aanstekers en u kunt aanstekers laten bedrukken. Waar u ook voor kiest, het product moet goed zijn. Voor een professionele uitstraling kunt u het beste kiezen voor een merk-aansteker. Wij zetten de beste merken op een rij.

BIC

BIC is een Frans merk dat is opgericht in 1945. Dit merk produceert naast aanstekers ook andere wegwerpartikelen. Aanstekers van BIC staan bekend om hun veiligheid en kwaliteit. Het zijn oerdegelijke aanstekers die tegen een stootje kunnen. Zo zijn ze bestand tegen vallen, hoge temperaturen en binnendruk.

BIC-aanstekers gaan lang mee en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Uniek aan dit merk zijn de mini-aanstekers. Deze aanstekers zijn dankzij het handzame formaat erg populair. Daarnaast zijn er speciale hoesjes voor BIC-aanstekers.

Zippo

Zippo is een van de bekendste aansteker-merken: bijna iedereen herkent het gevoel van het hoogwaardige metaal, de geur en het bekende klikgeluid. Het oer-Amerikaanse bedrijf produceert al jaren aanstekers in de kenmerkende vorm. ​​De metalen body is ideaal om een logo of (bedrijfs)naam in te graveren.

Het gebruiksgemak van Zippo’s is hoog. Deze aanstekers zijn windbestendig. Koud weer, harde wind of een regenbui: een Zippo doet het altijd. Als de aansteker leeg is, vult u deze eenvoudig bij. Dat betekent dat u lang met uw Zippo-aansteker kunt doen. De body zelf gaat ook erg lang mee. Gebeurt er toch iets met uw aansteker? Het merk biedt levenslange garantie.

Clipper

Het Spaanse Clipper produceert al meer dan vijftig jaar hervulbare aanstekers. Bijzonder is dat deze aanstekers uit gerecyclede materialen bestaan. Clipper-aanstekers staan bekend om de hoge veiligheidseisen.

Clipper heeft een unieke lijn aanstekers: die met de ronde vorm. Het is een van de weinige merken die een multifunctionele aansteker heeft ontworpen. Door de ronde vorm kunt u de aansteker gebruiken om tabak in een pijp aan te duwen. En rookt u zelfgerolde sigaretten? Dan kunt u het vuursteensysteem van de Clipper losmaken en dit gebruiken om de handgerolde sigaret aan te drukken. Ten slotte hebben Clipper-aanstekers een turbovlam. Als u de aansteker 45 graden draait, wordt de vlam automatisch groter.

Cricket

Cricket bracht in Frankrijk in 1961 de eerste wegwerpaansteker op de markt. Sindsdien worden de aanstekers van Cricket door meer dan 200 miljoen personen wereldwijd gebruikt. Deze aanstekers zijn van dun nylon gemaakt, waardoor ze relatief sterk en licht zijn. Cricket gebruikt hierdoor ook 30% minder plastic dan andere aanstekerfabrikanten.

De aanstekers van Cricket waren de eerste met een beveiliging voor kinderen. Cricket-aanstekers zijn er in verschillende uitvoeringen: ze hebben vuursteen-aanstekers en exemplaren met een elektrische ontsteking. In tegenstelling tot veel andere aanstekers, kun je de vlam van een Cricket niet aanpassen. Ze beloven altijd de perfecte vlam, dus aanpassen is niet nodig.

Djeep

Aanstekers van Djeep hebben een uniek uiterlijk. Ze hebben een grote, langwerpige body. Hier past meer aanstekervloeistof in dan in de gemiddelde aansteker, waardoor Djeep-aanstekers langer meegaan. Door het grote oppervlak zijn ze ook ideaal om te bedrukken. Ze vallen sowieso op, doordat ze in verschillende felle kleuren verkrijgbaar zijn.

Dit merk gebruikt materialen van hoge kwaliteit, en dat is te merken aan het comfort. De ribbels van het vonkwiel zijn niet onaangenaam, en de duimplaat is groter dan die van andere merken.

Zorr

Zorr biedt voor ieder wat wils. Dit merk heeft talloze soorten aanstekers ontworpen: handzaam en groot, klassiek en one-of-a-kind. Dat betekent dat er altijd iets bij zit wat bij uw smaak past. Zelfs de eenvoudige wegwerpaanstekers zijn prettig in gebruik en zien er mooier uit dan merkloze varianten. Waar sommig merken gaan voor een vaste, herkenbare vorm, kiest Zorr voor variatie. Een aansteker van Zorr is altijd van hoge kwaliteit. Wilt u onder alle omstandigheden uw aansteker kunnen gebruiken? Kies dan voor een Zorr met jetflame. De blauwe vlam van deze aanstekers is haast niet uit te krijgen.