Runt u een coffeeshop? Aanstekers zijn een onmisbare accessoire voor uw klanten. Misschien geeft u klanten bij hun aankoop een gratis standaard-aansteker. Of verkoopt u bedrukte aanstekers met het logo van uw winkel. Iedereen waardeert een fijne aansteker. Benieuwd naar de beste keuze? In dit blog nemen we de populairste aanstekers voor coffeeshops met u door.

Clipper

Aanstekers van Clipper hebben alles. Ze zijn goedkoop en van hoge kwaliteit, wat ze een ideaal weggevertje maakt. Maar ze hebben nog een voordeel. Gebruikers kunnen het vuursteensysteem loshalen, waarmee ze eenvoudig hun zelfgedraaide joints of sigaretten aandrukken. Het is niet voor niets dat dit Spaanse merk al meer dan 50 jaar zeer populair is!

Stormaansteker

Vragen klanten u weleens om een aansteker die windbestendig is? In dat geval is een stormaansteker de beste keuze. Deze robuuste aanstekers hebben een krachtige vlam. Zo kunnen klanten ook rustig buiten blowen. Wilt u uw coffeeshop promoten? Door stormaanstekers te laten bedrukken, vergroot u uw zichtbaarheid onder klanten en hun directe omgeving.

Zippo-aanstekers

Zippo wordt gezien als de koning(in) der aanstekers. Dit premium-merk is ook onder coffeeshop-klanten populair, vanwege de hervulbaarheid en duurzaamheid. Vanwege de hogere prijs zijn Zippo’s minder geschikt als weggever. Daarom kunt u deze aanstekers beter verkopen. Er zijn genoeg vaste klanten of toeristen die een bedrukte of gegraveerde Zippo-aansteker van hun favoriete shop willen. Wilt u 30 stuks laten bedrukken in uw bedrijfsstijl? Bij ons zijn kleine aantallen net zo goed mogelijk als grote volumes.

BIC-aansteker

Vindt u Zippo-aanstekers te veel van het goede, maar wilt u uw klanten toch een mooie aansteker meegeven? BIC-aanstekers zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Daardoor is er altijd een passend model voor uw coffeeshop. Als u wilt, bedrukken we de aanstekers met uw logo. Wilt u aanstekers die 100% aan uw huisstijl voldoen? Kies dan voor een all-over digitale print, waarbij we de BIC-aansteker van een full color bedrukking voorzien. Het resultaat: een unieke aansteker die klanten meteen herkennen!

Plasma-aansteker

Plasma-aanstekers zijn uniek. Ze werken namelijk op elektriciteit en zijn net als stormaanstekers bestand tegen wind en regen. Klanten van uw coffeeshop kunnen dit type aansteker dus overal gebruiken. Een plasma-aansteker heeft geen klassieke vlam, maar ontsteekt joints en sigaretten met paars gekleurde plasma-stralen. Ook deze aanstekers bedrukken we voor diverse coffeeshops in Nederland. Het grote voordeel van deze aanstekers is dat ze oplaadbaar zijn. Hierdoor gaan ze veel langer mee dan reguliere aanstekers. Met andere woorden: een bedrukte plasma-aansteker wordt door ontzettend veel mensen gezien.