Elektrische oplaadbare aanstekers bedrukken

Op zoek naar een handige en goedkope aansteker? Elektrische aanstekers zijn het allebei. Deze aanstekers hebben geen vlam en zijn usb-oplaadbaar. Even opladen en de aansteker is weer ‘vol’. Bij ons vindt u elektrische aanstekers in alle kleuren en maten.

Wilt u de aanstekers laten bedrukken? Ook dat kan. We staan bekend om onze hoge kwaliteit bedrukte aanstekers en snelle service. Bij ons vindt u BIC-aanstekers, Cricket-aanstekers en vele andere soorten aanstekers.Aansteker Go Commerciële rood

Aansteker Go Commerciële

Onbedrukt € 0.24 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.39 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.22

Aansteker Go BinGo mat zwart

Aansteker Go BinGo mat

Onbedrukt € 0.25 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.40 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.23

Elektronische aansteker VIO one HC, navulbaar donkerblauw

Elektronische aansteker VIO one HC, navulbaar

Onbedrukt € 0.41 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 0.77 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.25

Vaygox Aansteker Oranje

Vaygox Aansteker

Onbedrukt € 0.26 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.35 per stuk (1000 stuks)

Vanaf € 0.26

Elektronische aansteker VIO five HC, navulbaar zwart

Elektronische aansteker VIO five HC, navulbaar

Onbedrukt € 0.43 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 0.79 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.26

Aansteker Go Prestige groen

GO Prestige Piezo aanstekers

Onbedrukt € 0.29 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.44 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.26

Aansteker Zorr schuifregelaar oranje

ZORR Slider Piezo aansteker bedrukken

Onbedrukt € 0.30 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.45 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.27

Aansteker Zorr Promo zwart

Aansteker Zorr Promo

Onbedrukt € 0.31 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.46 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.28

Prijs per stuk
€ 0€ 3.7
Kleur
(48)
(39)
(1)
(29)
(13)
(5)
(45)
(5)
(1)
(1)
(47)
(16)
(48)
Materiaal
(4)
(1)
(3)
(22)
(1)
(1)
(2)
(2)
(9)
Merk
(13)
(5)

Voordelen van elektrische aanstekers

Elektrische aanstekers hebben een aantal voordelen ten opzichte van de standaard aanstekers. Zo zijn elektrische aanstekers oplaadbaar via usb. Gebruikers hoeven geen gas bij te vullen en de aanstekers zijn binnen no-time opgeladen. Daarbij: met een elektrische ‘vlam’ hoeft iemand geen windstille plek te zoeken om iets aan te kunnen steken.

Elektronische aansteker bedrukken met uw logo of tekst

Indruk maken met uw persoonlijke elektrische aansteker? Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, of op festivals en andere feesten? Laat dan de elektronische aansteker bedrukken door ons. De mogelijkheden zijn eindeloos: bedrijfsnaam, logo, een bijzondere kleur of gekke print – alles kan erop. Is het tijd om op te vallen met uw merk? Een elektronische aansteker met logo erop wordt door veel mensen gezien.

Liever een eigen ontwerp op de aansteker? Ook dat is mogelijk. U levert het ontwerp eerst aan, waarna wij een proefdruk maken. Vervolgens bepaalt u of het naar wens is. En bent u akkoord? Onze productiemedewerkers gaan direct aan de slag. De aanstekers zijn binnen een week bij u.

Lavista: bekend om kwaliteit en service

Bij aanstekers.nl bedrukken we aanstekers in grote en kleine aantallen. Hebt u volgende week 25.000 elektrische aanstekers nodig voor een evenement? Wilt u voor een feest met kleine kring maar 50 aanstekers bestellen? Op onze website vindt u de beschikbare oplages op elke productpagina.

We staan al jaren bekend om onze geavanceerde drukkunsten. Als u wilt, voorzien wij de bedrukte elektrische aanstekers van een full colour-print. Hiermee zijn verlooptinten en kleurovergangen geen probleem. U bepaalt zelf, of in overleg met ons, welke kleur de elektrische aansteker heeft. Samen maken we er een onvergetelijk product van.

Uw wensen bespreken?

Het grote aantal mogelijkheden bij aanstekers.nl kan overweldigend voor klanten. Hebt u advies nodig? Wilt u de bedrukkingsmogelijkheden of kleuren overleggen met onze specialisten? Neem dan contact op. Voor urgente zaken raden we aan even te bellen via 0344 745109 – we staan voor u klaar. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over onze bedrukte BIC aanstekers.

Veelgestelde vragen

Een elektrische aansteker is gemakkelijk te gebruiken. Druk op de ontstekingsknop en breng de vonk of vlam in de buurt van het object dat je wilt aansteken, zoals een kaars of gasfornuis.

Om een elektrische aansteker op te laden, sluit je deze aan op een geschikte USB-oplader. Zorg ervoor dat je de meegeleverde kabel gebruikt en volg de instructies van de fabrikant voor het opladen.

Een elektrische aansteker kan een lichte schok of tinteling veroorzaken bij contact, maar dit is doorgaans niet pijnlijk. Zorg ervoor dat je voorzichtig omgaat met elektrische aanstekers om ongemakken te voorkomen.