Stormaanstekers

Stormaanstekers zijn robuuste aanstekers waar u op kunt vertrouwen. En ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Bij ons vindt u verschillende goedkope stormaanstekers in het assortiment.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van producten. Dat betekent dat u bij ons aanstekers kunt bestellen met uw bedrijfslogo, naam of allebei. Doordat we jarenlange ervaring hebben, werken we snel en efficiënt. En dat merkt u in de kosten. Binnen de kortste keren heb u uw bestelling in huis, haarscherp en voordelig.Aansteker Go Turbo blauw

Aansteker Go Turbo zilver
Storm aansteker Blauw

Aansteker Go Eco Rubber Jet-Flame zwart

Jetflame aansteker blauw

Jetflame aansteker zilver
Aansteker Zorr Rubber Jet-Flame geel

Zorr Quattro Jet-Flame aansteker zwart

Zorr Goud piezo aansteker
Zorr aansteker Parma Turbo zwart

Zorr Tempo piezo aansteker zwart mat

ZORR Slide Jet-Flame
aansteker Formula Design Jet zilver

Prijs per stuk
€ 0.30€ 8.80
Kleur
(4)
(4)
(4)
(5)
(6)
(10)
Materiaal
(1)
(1)
(5)
(6)
Merk
(1)
(3)
(1)
(6)

Voordelen van stormaanstekers

Stormaanstekers zijn veel krachtiger dan normale aanstekers. Een harde wind is kinderspel voor de krachtige vlam van de stormaansteker. Vaak zijn dit navulbare aanstekers, die u kunt aanvullen met aanstekervloeistof. Plasma-stormaanstekers werken net weer anders. Ook deze aanstekers hebben een sterke vlam, maar deze werken op elektriciteit. Dat betekent dat u plasma-aanstekers kunt opladen via een USB-kabel.

Stormaansteker bedrukken met bedrijfslogo

Als u aanstekers als relatiegeschenk of promotiemateriaal wilt gebruiken, zijn stormaanstekers een goede keuze. Deze krachtige aanstekers maken meer indruk dan gewone aanstekers. En als u uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam op de aanstekers wilt, bedrukken wij uw aansteker in de allerhoogste kwaliteit.

Door onze hoogwaardige druktechnieken staat uw logo of bedrijfsnaam 100% scherp op de stormaanstekers. Heeft u behoefte aan een proefdruk? Dan drukken we eerst één aansteker, zodat u zeker weet dat het eindresultaat is wat u ervan verwacht.

Alleen de allerbeste kwaliteit en service

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine bestellingen. 50 of 20.000 aanstekers – volgende week hebt u ze binnen. De aanstekers en de bedrukking zijn van zo’n hoge kwaliteit dat u ze gerust kunt meegeven aan partners, potentiële klanten en andere relaties.

Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de stormaansteker wordt bedrukt op de manier die bij uw organisatie past. We kunnen logo’s in full-colour drukken, en gedetailleerde logo's zijn ook geen enkel probleem. U kunt zelf de kleur van de aanstekers kiezen: neutraal zwart of zilver, of een opvallende kleur.

Uw wensen bespreken?

We beantwoorden graag al uw vragen. Laat het ons weten als u iets wilt weten over ons assortiment of onze druktechnieken. Wilt u advies? Ook dan kunt u contact opnemen. Als u haast heeft, kunt u het beste bellen naar 0344 745109. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.