Promotieartikelen nodig

Op zoek naar promotiemateriaal? Dan zijn aanstekers een goede keuze. Deze producten zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Daardoor zijn er altijd aanstekers die bij uw bedrijf passen. Perfect als cadeau aan klanten of weggever op evenementen. Aanstekers kunnen voor van alles worden gebruikt: van kaarsen tot barbecues. Daarom zijn ze ook leuk voor niet-rokers.

Bij ons profiteert u van snelle service en scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor onbedrukte en bedrukte promotie-aanstekers. Uw bestelling wordt binnen recordtempo ingepakt en verzonden. Doordat we zo efficiënt werken, zijn onze aanstekers goedkoop en tegelijkertijd van de allerhoogste kwaliteit.Aansteker M3L Rood

Aansteker M3L transparant donkergroen

Aansteker Go Classic wegwerp geel

Aansteker Go wegwerp transparant blauw

Aansteker Go Commerciële rood

Aansteker Go BinGo mat zwart

M3L flesopener aansteker Blauw

Wegwerp flessenopener classic | zwart | GO |

Platte Elektrische TL aansteker, Paars

Aansteker Go Cico Turbo rood

Aansteker Zorr Promo zwart

Platte elektrische aansteker, navulbaar Blauw

Zorr schuifregelaar groen

Aansteker Go Flamfix geel

Elektrische HC aansteker fix flame

Elektrische aansteker in de kleur blauw

Aansteker Go Prima piezo grijs

Slider elektronisch HC, navulbaar Blauw

Prijs per stuk
€ 0.10€ 0.90
Kleur
(21)
(18)
(1)
(13)
(6)
(1)
(19)
(2)
(17)
(2)
(19)
Materiaal
(1)
(7)
(14)
(1)
Merk
(1)
(11)
(8)
(2)

Promotie-aanstekers bedrukken

Aanstekers met logo’s zijn ideaal om weg te geven op evenementen of beurzen. Aanstekers worden langdurig gebruikt in allerlei verschillende omgevingen. Dat betekent dat veel mensen uw logo voorbij zien komen.

Wij drukken uw logo of bedrijfsnaam haarscherp op iedere aansteker, in full-colour of één kleur. Hoe klein of gedetailleerd uw logo ook is, bij ons kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat fantastisch is. We kunnen een proefexemplaar opsturen voordat we de hele bestelling drukken. Zo kunt u uw goedkeuring geven en weet u zeker dat de aanstekers naar wens zijn.

Hoge kwaliteit en goede service

Wilt u promotie-aanstekers laten bedrukken op een professionele manier? Bij ons bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. We denken ook altijd met u mee. Voor promotie-artikelen is het handig om te kiezen voor aanstekers die lang meegaan. Een navulbare plasma-aansteker, bijvoorbeeld. Of een Zippo-aansteker van hoge kwaliteit.

Aanstekers zijn er in allerlei verschillende kleuren: van zwart tot knalroze. En wilt u een chique uitstraling? Kiest dan voor een metalen aansteker. Die kunnen we voor u graveren, voor een stijlvol uiterlijk. Of u nu 50 of 5000 aanstekers wilt bestellen, uw logo of bedrijfsnaam staat 100% scherp op ieder product.

Bespreek uw wensen met ons

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor aanstekers als promotieartikelen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij geven antwoord op al uw vragen. Als u contact met ons opneemt, bespreken we uw wensen. Zo kunnen we u adviseren over welke producten en bedrukking het beste bij uw bedrijf past. Gaat het om een spoedje? Dan kunt u het beste bellen naar 0344 745 109, zodat we zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen.